FC Barcelona kent de prijs van hun nieuwe doelwit voor de spil al

FC Barcelona kent de prijs van hun nieuwe doelwit voor de spil al

El fichaje de Javi Guerra por el Barça tiene truco y se cocina durante la  Eurocopa

Jerdy Schouten is naar voren gekomen als Barça’s nieuwe optie om de spil te versterken. Om zijn ondertekening rond te maken, zouden de Catalanen PSV Eindhoven een bedrag van tussen de 30 en 35 miljoen euro moeten storten

FC Barcelona heeft zijn zinnen gezet op Jerdy Schouten als mogelijke versterking voor de spil. De positie is enorm verzwakt sinds de blessure van Marc Bernal tegen Rayo Vallecano, dus de club Blaugrana begint het spoor te volgen van de Nederlander van PSV Eindhoven, die op 27-jarige leeftijd de interesse van verschillende teams op het continent heeft gewekt vanwege zijn veelzijdigheid. op het speelveld, waarbij hij kan spelen als middenvelder, centrale middenvelder en zelfs als centrale verdediger.

De ‘puzzel’ van het middenveld van FC Barcelona na de blessure van Dani Olmo
Om deze reden zou, afhankelijk van de urgentie waarmee de ploeg onder leiding van Hansi Flick op de wintermarkt arriveert, de international met het Nederlands elftal een optie kunnen zijn om het middenveld te versterken. Zijn operatie zou echter niet al te goedkoop zijn, aangezien de boeren, om van zijn contract af te komen, een bedrag van ongeveer 30 tot 35 miljoen euro zouden eisen.

El fichaje de Javi Guerra por el Barça tiene truco y se cocina durante la  Eurocopa
Het contract van Schouten bij de roodwitten loopt af in juni 2028 en hij kenmerkt zich door naast zijn fysieke kracht (hij is 1,85 meter lang) een geweldige speler, een recuperator en een goede techniek is. Sinds zijn terugkeer naar de Eredivisie in de zomer van 2023 vanuit Bologna weet de middenvelder zijn marktwaarde, die volgens ‘Transfermarkt’ op 28 miljoen ligt, ‘op te schieten’.

De 1/1-regel, de sleutel voor Barça om zijn ondertekening aan te nemen
Als Can Barça voldoet aan de verwachtingen en de wintermarkt bereikt die al onder de 1/1-regel valt, zal Jerdy’s naam gaan resoneren in de wandelgangen van Spotify Camp Nou als het team dat nodig acht. Met het herstel van Gavi en Frenkie de Jong lijkt echter, naast de aanwezigheid van Casadó, Pedri, Pablo Torre en Fermín, het middenveld gedekt te zijn, al zal Flick de prestaties van bovengenoemde spelers evalueren alvorens een definitief besluit te nemen. .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*