AJAX: bevestig grote DEAL met.

AJAX FAALT OM SOUTHAMPTON’S KAMALDEEN SULEMANA TE TEKENEN NA HET TE LAAT INDIENEN VAN DOCUMENTEN OP DE DEADLINE DAG

Ajax fail to sign Southampton's Kamaldeen Sulemana after submitting  documents late on deadline day | OneFootball

 

FIFA heeft het verzoek van Ajax om Southampton-aanvaller Kamaldeen Sulemana op huurbasis te tekenen afgewezen. Volgens De Telegraaf hebben de Nederlandse giganten de papieren te laat ingediend, wat betekent dat Sulemana niet naar Amsterdam zal verhuizen. Ajax houdt vol dat ze de deadline hebben gehaald en verwachten een groen licht van FIFA.

Ajax heeft Steven Bergwijn zelfs toegestaan om naar Al-Ittihad te gaan, met de gedachte dat Sulemana zijn vervanger zou zijn. Nu hebben ze een enorme leegte die op de vleugel moet worden opgevuld. De Portugese vleugelspeler Carlos Forbs verliet ook de Johan Cruyff Arena voor Wolves op de deadline-dag, wat betekent dat de club nog maar één linksbuiten beschikbaar heeft: Mika Godts.

Kamaldeen Sulemana stond op het punt om voor Ajax te tekenen voor een seizoenlange huur met de optie om het tot een permanente overstap te maken. Volgens de Amsterdamse club werden de documenten ‘op het laatste moment’ ingediend, maar het bestuur was

Is de vertrek van de aanvaller van Southampton naar Ajax verhinderd door papierwerkproblemen?

Kamaldeen Sulemana van Southampton zou naar verluidt zijn voorgestelde transfer naar Ajax hebben zien instorten vanwege problemen met de papierwerk.
De 22-jarige maakte de permanente overstap van de Franse club Rennes naar de Zuidkust tijdens de januari transferperiode van 2023, toen de Saints zich voorbereidden op een degradatiegevecht in de hoogste divisie.

Sulemana kwam 18 keer in actie in de Premier League tijdens de tweede helft van het seizoen 2022-23, maar kon Southampton niet helpen om degradatie naar de Championship te voorkomen.

Na twee doelpunten in de Premier League had de vleugelspeler een moeilijke tijd in de tweede divisie afgelopen seizoen, waarbij hij in 25 Championship-wedstrijden niet wist te scoren.

Ajax fail to sign Southampton's Kamaldeen Sulemana after submitting  documents late on deadline day | OneFootball

Sulemana begon slechts 10 keer in het 46-wedstrijdschema en was een randspeler in de selectie van Russell Martin terwijl ze streefden naar een onmiddellijke terugkeer naar de top van het Engelse voetbal.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*