PSV: grote DEAL bevestigen.

BEDRIJF | PSV GAAT VERDER MET DRIESSEN MOBILITY LEASE EN VAN LAARHOVEN BMW

Verheugd
De samenwerking met Driessen Mobility Lease en Van Laarhoven BMW is goed verlopen, vertelt Commercieel Directeur Frans Janssen. “Het was geen moeilijke keuze om het contract te verlengen. Onze merkwaarden komen overeen met die van Driessen Mobility Lease en Van Laarhoven en daarom zijn wij er trots op om nog een jaar aan deze bedrijven verbonden te zijn en aan het A-merk met internationale allure dat BMW is. ”

François Driessen, algemeen directeur Driessen Mobility, zegt dat de organisatie steevast vertrekt vanuit de mobiliteitsbehoefte van de klant. Wij willen dat iedereen zorgeloos en zo goed mogelijk kan reizen. Vanuit een unieke, toegewijde service en maatwerkoplossingen komen wij tot mooie samenwerkingen – waar wij erg trots op zijn – zoals deze met PSV.

Driessen Mobiliteitslease
Driessen Mobility was in 1985 voor een periode van twaalf jaar de mobiliteitsleverancier van PSV. PSV werkt daarom al geruime tijd samen met Driessen Mobility Lease. Het bedrijf voorzag in 2018 met Alfa Romeos in de mobiele behoeften van PSV. In 2021 werd het contract verlengd en maakte PSV de overstap naar BMW’s. Als merkonafhankelijke, duurzame organisatie biedt Driessen Mobility Lease een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen, voornamelijk in de Brainport-regio.

‘Speel om te winnen’
Directeur Richard Vonk van Van Laarhoven: “Bij het werkelijk Eindhovense bedrijf Van Laarhoven BMW & MINI is één van onze kernwaarden ‘Play to Win’ en dit sluit uiteraard perfect aan bij de ambities van de voetbalclub uit onze prachtige stad. !”

 

BMW Van Laarhoven
Van Laarhoven is een bekende Noord-Brabantse BMW en MINI dealer, gespecialiseerd in de verkoop en service van zowel nieuwe als gebruikte BMW’s en MINI’s. Ze staan ​​bekend om hun goede service en kwaliteit. De samenwerking tussen PSV en Van Laarhoven zorgt voor toegang tot betrouwbare voertuigen en uitstekende service. Hierdoor kan PSV de dagelijkse bedrijfsvoering soepel laten verlopen en wordt de band met de regio versterkt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*